WinterWasWeken

2 januari 2017 WinterWasWeken

Iedereen die in januari z'n auto wast bij Shell Tatelaar Didam ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Die kaart is sowieso een gratis abonnement op een krant naar keuze waard, maar daarnaast maakt elke klant ook kans op een auto ter waarde van 10.000 euro en een van die vier wintersportcheques.

Meedoen aan deze spraakmakende actie is heel simpel, want met de unieke code op de kanskaart kan deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag zelf een nieuwe of gebruikt auto (met BOVAG Garantie uiteraard) uitzoeken voor een maximumbedrag van 10.000 euro. Elke week in januari wordt onder alle deelnemers bovendien een waardecheque van 449 euro verloot die kan worden ingewisseld voor een wintersportvakantie.

Ook in de winter wassen
Wim Strijbosch van Shell Tatelaar Didam legt uit waaro het van groot belang is om juist nu de auto regelmatig te wassen: "In de winter liggen de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto's allerlei systemen aan boord hebben die gebruik makn van camera's, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige warbeurt is zeker geen overbodige luxe. En de komende weken levert het tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij ons bedrijf ook nog een mooi extraatje op voor iedereen."

Hoe werkt het

  • Van 1 t/m 31 januari 2017 ontvang je bij een wasbeurt een kanskaart met unieke code.
  • Vul je unieke code voor 11 februari 2017 in op www.winterwasweken.nl.
  • Kies of je 2 weken een gratis krant naar keuze wilt ontvangen.
  • Vul de gevraagde gegevens in.
  • Elke week wordt er telefonisch één weekwinnaar van een wintersport reischeque bekend gemaakt.
  • Na 10 februari 2017 wordt de winnaar van de auto ingelicht.
  • Je ontvangt (indien je hiervoor gekozen hebt) de krant 2 weken GRATIS.
  • Klik hier voor de actievoorwaarden.

Voor meer informatie: kijk op www.winterwasweken.nl of bel met Shell Tatelaar Didam, 0316-294322.

Terug naar overzicht