Personenwagen verhuur

22 november 2023 Personenwagen verhuur

Welke personenauto's kun je huren bij Tatelaar Verhuur?

Waar ga je naar toe en met hoeveel personen? Je hebt bij ons de keuze uit verschillende categorieën gebaseerd op hoeveel deuren, zitplaatsen en kofferbakruimte een auto heeft. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor het huren van bijvoorbeeld een compacte stadsauto, een stationwagon voor veel bagage of een grote ruime SUV. Wij bieden verschillende merken personenauto's aan en deze hebben altijd relatief weinig kilometers op de teller en zijn tiptop onderhouden.

Kies een categorie en start direct huren tegen een scherp tarief! 

Een auto huren met extra opties en services

Huur je een auto van Tatelaar Verhuur dan heb je veel aanvullende mogelijkheden. Wil je extra accessoires of opties huren? Geef dit aan bij je reservering. Ook is het mogelijk om een auto met een automaat te huren of een extra bestuurder te registreren. Wel zo prettig voor lange ritten. Het verlagen van het eigen risico is ook een optie. Of de auto de avond van tevoren ophalen? Bij ons is een early pickup geen probleem.

Een auto met veel ruimte huren?

Voor elk doel hebben wij een passende auto. Heb je bijvoorbeeld meer ruimte nodig? Dan hebben wij diverse stationswagensSUV's en personenbussen te huur. Ook verhuren wij bedrijfswagens. Dus ga je op een verre reis of ga je verhuizen? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Voor korte of lange tijd huren

Shortlease

Langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Tatelaar Verhuur erg interesssant. Je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kan je de auto gewoon weer bij ons inleveren, zonder boete.

Private lease

Rijden in een luxe, nieuwe auto met duidelijke prijsafspraken en zonder BKR-registratie? Kies dan voor private lease bij Tatelaar verhuur! Met onze private lease aanbiedingen weet je precies waar je aan toe bent.

Zakelijk leasen

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren? Tatelaar Verhuur biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een bedrijfsauto of -busje, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken. Naast kosten- en risicobeheersing, heb je direct een korte lijn met ons. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat.

Heb je voor langere tijd een bestelbus of bakwagen nodig? Dan kan shortlease uitkomst bieden! Shortlease is de voordelige middenweg tussen daghuur en lange termijn leasen. Huur je langer dan een maand, dan spreken we van shortlease. Weet je dus nog niet precies hoe lang je het busje nodig hebt? Onze shortlease contracten zijn na een maand dagelijks opzegbaar, zonder dat je een boete hoeft te betalen.

Bekijk alle modellen op onze website of neem contact (0316294322 / info@tatelaar.nl) op voor persoonlijk advies voor het huren van een auto of bestelbus.

Reserveren? Dit kan gemakkelijk en snel via onze website.

Terug naar overzicht