Grote wasjes, kleine wasjes

30 januari 2017 Grote wasjes, kleine wasjes

Grote wasjes, kleine wasjes…alles in de wasmasjien! Vanaf nu bij Shell Tatelaar in Didam!

Al sinds 1995 is het mogelijk om bij Tatelaar uw auto van binnen en van buiten te wassen. Eigenaar Wim Strijbosch slaat nu een nieuwe weg in; de ‘gewone’ was. Op het terrein van het tankstation staat nu een enorme wasmachine dat zorgt voor een enorme berg schone was in korte tijd. Deze professionele wasmachines en droger zijn enorm eenvoudig te bedienen, 24-uur toegankelijk en energiezuinig.

Kenmerkend voor de wasmachine is dat hij kilo's was in één keer kan verwerken. Het concept bestaat uit een wasmachine voor 18 kilo, een wasmachine voor 8 kilo en een wasdroger voor 18 kilo. In slechts een half uur is uw was schoon, droog en ruikt ze heerlijk!

Met deze wasmachines wast u bijvoorbeeld dekbedden, gordijnen, slaapzakken, kussens, bedrijfskleding, (paarden)dekens, tafellinnen, sportkleding en de dagelijkse was. Door de snelheid is ze ook interessant voor horecabedrijven, die in een keer een flinke berg was willen verwerken.

De wasmachine werkt op munt- en briefgeld. De was erin, geld erin en automatisch wordt de goede dosering hypoallergeen wasmiddel toegediend. Het apparaat is niet te openen tijdens de wasbeurt, dus erbij blijven is niet noodzakelijk.

Kom de wasmachine genaamd de Revolution eens uitproberen bij Shell Tatelaar in Didam en u merkt snel dat een kind de was kan doen! Dit voor zeer aantrekkelijke prijzen: € 8,00 (18 kg.), € 4,00 (8 kg.) en € 2,00 (18 kg. drogen).

Zie ook deze link van het Montferland Nieuws.

Terug naar overzicht