Diemse Toren Classic 2016

18 april 2016 Diemse Toren Classic 2016

De Diemse Toren Classic – 5 juni 2016

Gezelligheid en natuurschoon komen samen bij de derde editie van de Diemse Toren Classic!

Gezelligheid, want je krijgt een warme ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij de start op Tankstation Tatelaar in het feestelijke dorpje Didam. De Diemse Toren Clasic is een onderdeel van het evenement Didam op Stelten. Voorheen was deze rit bekend onder de naam Oldtimertoertocht de Liemers. Een prachtige tocht staat u te wachten. Bij één van de vestigingen van Volvo dealer Harry Arendsen wacht u een heerlijke lunch op een prachtige plek.
De finish vindt plaats in de mooie historische Didamse Markthal. Daar zullen we nog wat naborrelen. Aansluitend kun je het Didam op Stelten evenement bezoeken.

Natuurschoon, want de route gaat door de prachtige streken Montferland, de Achterhoek en/of de Veluwe. Deze streken zijn heel divers en omvatten rivierlandschap, heuvelachtig landschap, bossen en velden. Het zijn rustige streken waar u optimaal van uw klassieker kunt genieten zonder dat de pret wordt verpest door druk verkeer en verkeersdrempels. Wij spannen ons in om de mooiste plekjes in onze route op te nemen.

De Diemse Toren Classic kan op 2 manieren gereden worden:  volgens het bolletje-pijltje systeem of met een duidelijke route beschrijving op pad. Verder zijn er een aantal leuke opdrachten voor onderweg. Je gaat dus de strijd aan met je mede-autoliefhebbers. Maar, uiteraard staat de gezelligheid voorop.

Deze klassiekerrit wordt georganiseerd door ware autoliefhebbers afkomstig uit deze mooie streek. Wij willen je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Diemse Toren Classic via onze speciale “Diemse Toren Classic Facebook pagina. “Like” deze pagina en leer je mede-deelnemers al kennen in de aanloop naar het evenement. Meer informatie is te vinden op www.diemsetorenclassic.nl.
DTC2015ShellTatelaarDidam

Terug naar overzicht