1 jaar GRATIS wassen

15 maart 2018 1 jaar GRATIS wassen

Een jaar lang GRATIS wassen!

Op het terrein van het tankstation staat een enorme wasmachine dat zorgt voor een enorme berg schone was in korte tijd. Deze professionele wasmachines en droger zijn enorm eenvoudig te bedienen, 24-uur toegankelijk en energiezuinig.

Kenmerkend voor de wasmachine is dat hij kilo's was in één keer kan verwerken. Het concept bestaat uit een wasmachine voor 18 kilo, een wasmachine voor 8 kilo en een wasdroger voor 18 kilo. In slechts een half uur is uw was schoon, droog en ruikt ze heerlijk!

Met deze wasmachines wast u bijvoorbeeld dekbedden, gordijnen, slaapzakken, kussens, bedrijfskleding, (paarden)dekens, tafellinnen, sportkleding en de dagelijkse was. Door de snelheid is ze ook interessant voor horecabedrijven, die in een keer een flinke berg was willen verwerken.

De wasmachine werkt op munt- en briefgeld. De was erin, geld erin en automatisch wordt de goede dosering hypoallergeen wasmiddel toegediend. Het apparaat is niet te openen tijdens de wasbeurt, dus erbij blijven is niet noodzakelijk.

Kom de wasmachine genaamd de Revolution eens uitproberen bij Shell Tatelaar in Didam en u merkt snel dat een kind de was kan doen! Dit voor zeer aantrekkelijke prijzen: € 8,00 (18 kg.), € 4,00 (8 kg.) en € 2,00 (18 kg. drogen).

Wij geven een jaar lang GRATIS wassen weg! Wat moet je hier voor doen? Like onze Facebookpagina, te vinden via de volgende link:

Facebookpagina Shell Tatelaar Didam

Deel daar naast het bericht voor een jaar lang gratis wassen. Wij maken op 1 mei 2018 de winnaar van deze actie bekend!

Voorwaarden:
- 1 jaar gratis houdt in: 1x per maand gratis 8kg/18kg wassen bij Shell Tatelaar Didam.

Terug naar overzicht